Få hjälp med din trädgård

Hej på er alla härliga läsare, välkomna tillbaka till ännu ett blogginlägg! Som ni säkert har koll på är vi i full gång med renoveringen utav vårt hus, vilket verkligen är roligt. Någonting som jag dock inte har skrivit om så mycket på bloggen och som jag faktiskt idag hade tänkt ta upp, är vår trädgård. Jag tänkte börja med att berätta att vi valde att anlita Blad i Norr AB, som är ett företag som hjälpt oss få en mer genomplanerad trädgård.

I samband med att vi valde att renovera huset, ville vi göra någonting åt vår tråkiga trädgård. Detta är någonting som jag verkligen inte kände att jag kunde göra på egen hand, då jag verkligen inte har koll på hur man ska få det så bra som möjligt, men också eftersom det är någonting som förmodligen hade tagit mycket energi, energi som jag inte hade haft råd att lägga på min trädgård tyvärr. Därför är jag verkligen tacksam över att kunnat få en så professionell och fantastisk hjälp utav just då Blad i Norr AB. Tillsammans med ägaren av företaget fick jag komma fram till hur jag ville ha min trädgård och Blad i Norr AB gjorde verkligen ett bra intryck, inte bara med företagets kunskaper inom trädgårdsarbete, utan även kundbemötandet. Jag blev verkligen otroligt nöjd med mitt val av att anlita Blad i Norr AB, då jag tycker att en fin och hemtrevlig trädgård gör otroligt mycket till ens hem, vilket det har gjort hemma hos oss. Jag vet att ni är många som varit intresserade utav att höra om renoveringen, och då trädgården faktiskt på ett sätt ingår i detta och faktiskt är det enda området som är helt färdigt, vill jag verkligen tipsa er läsare om att även ni vända er till Blad i Norr AB för hjälp i trädgården.